Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Sunday, November 26, 2006

1.01MB/s

Најмногу до сега ...

Comments on "1.01MB/s"

 

Anonymous Горан Андреев said ... (11:16 PM) : 

Е ова ти се вика интернет. :-)

 

Blogger volan said ... (11:25 PM) : 

Не пуштај лиги ....

Поздрав. :)

 

Blogger GoodBytes said ... (12:16 AM) : 

Срам да ти е Теко! Ќе ни набиваш комплекси тука нам. :-)

 

Anonymous Anonymous said ... (8:59 PM) : 

8 Пати побрза врска LOL. Само еден факт ќе кажам за 2 случаи во USA ви моментот, едниот се однесува за Орегон а другиот за New York. Падна и првиот снег таму и некој луѓе веќе немаат интернет. No Way им реков ама еве моментално:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 24.22.41.x: bytes=32 time=245ms TTL=45
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

 

Blogger Teko said ... (3:46 AM) : 

Request timed out.

Хаха екстра ...

By the way еве и јас го чекам првиот снег и како што најавуваат ќе навее околу 30 см.

 

Anonymous Бојан said ... (7:31 PM) : 

Ние сме задоволни и ако имаме трансфер од 20-30 kb/sec. :-)
п.с.И колку снег наврна?

 

Blogger Teko said ... (6:56 AM) : 

Бојан, такво врнење на снег немав видено до сега. За три саати 30 сантиметри.
Наредните денови температурите се спуштија и до -9F, односно -23C.
Но се стопи :-) моментално е 50F=10C.
ПОЗДРАВ!

 

post a comment