Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal


Во SoftwareMK
Во Најди!


Hits:
Virtual Macedonia 

Topsites


PageRank Checking Tool
 View My Public Stats on MyBlogLog.com
World Cup 

Counter


Powered by Blogger


View My Stats

Saturday, October 28, 2006

Еве ме пак :-)

Прво едно ГОЛЕМО извинување на сите оние кои понекогаш навраќаа и чекаа пост од мене.
Искрено, во последниот период, поради обврски, немав многу време за блогирање, но еве од сега повторно ќе се обидам да фатам ритам.
Малку ќе ја изменам содржината на блогот, така да покрај ИТ теми ќе опфатам и некои "други".
Ќе се потрудам почесто да го ажурирам мојот друг блог My Oracle World.

ОК, тука сум пак, поздрав до СИТЕ!!!