Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Monday, June 12, 2006

World Cup 2006 - Excel WorkSheet за полесно следење

Почна ... :-) Досега немам испуштено натпревар, освен Полска vs. Еквадор кој го гледав како снимка.

Најдов еден многу интересен Excel документ, кој го користам за полесно да ги пратам резултатите и табелите. Документот може да го симнете од една страницата за обложување. Документот можете да го симнете од овде(Right Click + Save As).

За сега очекувани резултати. Мало изненадување претставува нерешениот резултат на Тринидад и Тобаго против Шведска.
Како и да е само што почна ... УЖИВАЈТЕ!

Comments on "World Cup 2006 - Excel WorkSheet за полесно следење"

 

Blogger GoodBytes said ... (9:02 PM) : 

Те снема.

 

Blogger Бобан said ... (7:01 AM) : 

da... sto se zagubi be covek?

 

post a comment