Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Thursday, May 11, 2006

Google working environment

Сум слушнал дека да работиш за Google преставува вистинско уживање.
Тука нема да трошам многу зборови, се може да видите и слушнете од следниот клип.

Google Recruiting Video времетраење 7 минути и 21 секунда

Google 15 rule, Google 20% rule ... Навистина COOL ... кликајте одма!

PS:Видеото не е up to date

Comments on "Google working environment"

 

Blogger Darko156 said ... (10:35 AM) : 

Се е ОК, само многу PR е ова спотов бе.

Ептен е наменски.

И добив впечаток дека во Google шефови се мажи а жените се „работнички” :))

 

post a comment