Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Saturday, April 15, 2006

blog.com.mk или blogger.com

Колку што може да забележам многу македонски блогери отвориле блог на blog.com.mk и својата активност ја продолжуваат таму.

Јас останувам верен на blogger!!!

Драги блогери и блогерки, ако вашиот стар блог се наоѓа во мојот блогорол и истиот повеќе не го користите (а немате ставено редирекција), ве молам известете ме за да го сменам линкот.

Comments on "blog.com.mk или blogger.com"

 

Blogger Gjole said ... (11:47 AM) : 

abe blog.com.mk ima nekoi interesni opcii (ko na pr. mozesh da stavash mp3-ki) , ali blogger barem za mene e mnogu poubava i polesna za rabota alatka....

p.s. blogger for life!! :-))

 

Anonymous Горан Андреев said ... (7:30 PM) : 

Абе дефинитивно blogger.com е најдобар од бесплатните хостирани блог сервиси.

 

post a comment