Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Monday, April 10, 2006

Подршка за блогот на Јани!

Претседателот на Комисијата за Информатичка Технологија (КИТ), Јани Макрадули од неодамна има свој блог. Блогот Наша Шанса стварно го разбирам како шанса да се разменуваат мислења, коментари и дискусии поврзани за ИТ теми во Македонија и за проблемите со кои се соочува македонската е-заедница.

Храбар потег и секоја чест!... За жал голем дел од коментарите кои ги оставаат читателоте на блогот имаат политичка позадина со што воопшто не придонесуваат да се развијат квалитетни дискусии.

Му посакувам добредојде на Јани во македонската блогосфера и посакувам да продолжи понатаму.

Comments on "Подршка за блогот на Јани!"

 

Blogger Gjole said ... (12:43 AM) : 

Леле колку лицемерен тип ми е тој Јани еј...не знам дали да кликнам вопшто на неговава адреса :-))

 

post a comment