Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Friday, March 10, 2006

Да не е смешно би било ...

Е поради вакви работи планирам да креирам еден блог каде што ќе пишувам за теми кои не се поврзани со IT.

Ова е хаос, зарем нашите печатени медиуми немаат што друго да објават туку за СООБРАЌАЈКА ВО ПРИЛЕП - Судар на фиќо и опел, нема повредени.Според првичните информации возачите брзо возеле за да стигнат навреме на работа и од невнимание се судриле.

Замислете си сега сите да почнат да пишуваат за сообраќајните несреќи кои што се случуваат во Македонија.

Мора да креирам нов блог, баш поради тоа што во овој несакам да пишам за глупости од ваков калибар :-)

Comments on "Да не е смешно би било ..."

 

Blogger bi said ... (2:19 AM) : 

Е теко браво за ова. Од вчера го гледавме тоа и не ни се веруваше. Стварно страшна работа. Смешна ама и страшна. Пола страна за сообраќајка, какви што има по десетина на ден. Овде кај нас на Илинденска се случува да имало две такви сообраќајки во еден час, па никому ништо.
Инаку земи отвори таков блог на блог.ком.мк, некако така се ми се чини ќе ни изгледаш поблиску.

 

Blogger Darko156 said ... (10:47 AM) : 

Немој Мики не отварај блог, те молам, ќе треба да пишуваш по 50 поста на ден ако сакаш да покриеш се што е во оваа област :))

 

Blogger Teko said ... (4:55 PM) : 

Е ќе пишам бе ... :-)))) и тоа на blog.com.mk :-)

 

post a comment