Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Sunday, March 05, 2006

Купете му мобилен на вашето куче :-)


Каде отиде светот ееееј ....

Ете дојде и тој ден да се произведуваат мобилни за кучиња. :-))))
ПОВЕЌЕ

Замислете го Џеки со мобилен шета по кантите ... хахаха... или пак си седите дома ви звони телефонот и Шарко ви лае низ слушалка ... :-) па да се научи да пушта SMS, па Voice Mail, ... а бе светот High Speed интернет на кучињата ќе им постави, ние за луѓето немаме ...... eee на Шарко му купив NOKIA со камера :-)

ај да не забегувам :-) ... PetCell се вика компанијата што планира да ги произведува овие уреди кои главно ќе се употребуваат за пронаоѓање на изгубениот миленик.

Comments on "Купете му мобилен на вашето куче :-)"

 

post a comment