Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe ...
Albert Einstein

A computer would deserve to be called intelligent if it could deceive a human into believing that it was human ...
Alan Turing

Two things control men's nature, instinct and experience ...
Blaise Pascal

Friday, March 03, 2006

Пребарувај се' со Најди! :-)

По информацијата на Развигор за новиот услуга на македонскиот пребарувач Најди, не чекав ни минута време за да го ставам на мојот блог и нормално да го тестирам.

Направив неколку тестирања... супер е!

Кој сака повеќе детали и информации како да го прилагоди пребарувачот на својот блог може да најде кај Развигор.

Comments on "Пребарувај се' со Најди! :-)"

 

Anonymous Moby said ... (11:35 PM) : 

Здраво Теко. Сакав да ставам NeoCOUNTER ,се регистрирав ,го земав кодот ,го ставив кај мене во темплејт ,ама не се појавува .
Ќе сакаш да ми помогнеш?

 

Anonymous Мoby said ... (11:38 PM) : 

Што да вметнам?

 

Blogger Teko said ... (11:51 PM) : 

Треба да го вметнеш следниов код со тоа шо морав таговите да ги тргнам

script language="javascript" src="http://www.neocounter.net/neocounter/full_premium_trial.php?user_counter=nnnnn_n">/script

Каде што nnnnn_n е твојот user број.

NeoCOUNTER треба да ти предложи оваков скрипт.

Можеш да ме најдеш на MSN(tekicora@hotmail.com)
па ќе пробаме заедно

 

Blogger Teko said ... (11:55 PM) : 

ти пратив mail на grapefamily2004@yahoo.com

 

Anonymous Moby said ... (6:47 PM) : 

Uspea ! URAaaaa:)))hahahaa
ti prativ mail.

 

post a comment